HomeFeaturedFocusCat a prezentat modelele S41 si S31, dedicate utilizatorilor activi

Cat a prezentat modelele S41 si S31, dedicate utilizatorilor activi

Cei care cunosc cât de cât istoricul acestui brand știu că este dedicat dispozitivelor rezistente la tot felul de intemperii, care merg către utilizatorii foarte dinamici și activi sau care lucrează în medii nu tocmai prietenoase. Cu ocazia IFA, Cat a prezentat două noi modele de smartphone care duc mai departe tradiția companiei și se disting nu atât prin specificații tehnice, cât prin rezistența peste medie la tot felul de condiții vitrege.

Cat S41 aduce și un plus de autonomie, o caracteristică foarte apreciată de utilizatorii pe care îi țintește. O face prin acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh, care poate încărca alte dispozitive prin cablul dedicat pe care îl conține pachetul. Vine cu certificare IP68 și respectă standardul MIL-SPEC-810G. Asta înseamnă că poate fi folosit acolo unde alte terminale nu prea au ce căuta. Clipul său oficial de promovare ne arată din plin acest lucru.

Din punct de vedere tehnic, vine cu un display full HD de 5 inchi, protejat cu Gorilla Glass 5, care poate fi folosit și cu degetele ude sau cu mănușă.

În spatele acestuia ticăie un chipset MediaTek cu procesor octa-core de 2,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un buton hardware lateral care poate fi programat pentru lanternă sau push-to-talk și un Android 7.0 Nougat, dar și un preț de aproximativ 450 euro sunt detaliile care contează legate de acest telefon.

Fratele mai mic păstrează toate aspectele de ordin fizic, inclusiv spatele ranforsat cu textură aderentă, dar coboară standardele la nivel tehnic. Vine cu un ecran de 4,7 inchi și rezoluție HD, un chipset Snapdragon cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB, capacitate de stocare de 16 GB, un acumulator de 4000 mAh, o cameră foto principală de doar 8 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli.

Totuși, prețul este de aproximativ 330 euro ne arată că luxul de a-ți scăpa telefonul de asfapt fără emoții costă destul de mult.

Cele două telefoane vor deveni disponibile spre finalul anului. Alte detalii comerciale nu au fost făcute publice deocamdată.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep