HomeFeaturedFocusLand Rover Explore ajunge si in Europa

Land Rover Explore ajunge si in Europa

Land Rover Explore

Land Rover Explore a început să fie disponibil și în piețele europene, așa că avem și primele prețuri pentru acest smartphone modular contruit de Bullitt Group. Partea frumoasă pentru utilizatorii din Europa impresionați de acest terminal inedit este că, în cadrul unei promoții, Land Rover Explore vine cu un Adventure Pack (un pachet de accesorii) cadou.

Land Rover Explore

Pachetul conține un acumulator suplimentar de 3600 mAh care se atașează prin intermediul pinilor de pe spatele terminalului, dar și cu un alt modul care oferă o antenă ceramică pentru GPS, pentru o recepție cât mai bună și o localizare cât mai exactă. În plus, carcasa standard a terminalului este prevăzută cu o carabină, lucru care ne arată și mai clar că terminalul este destinat utilizatorilor activi, dinamici și care își desfășoară activitățiile în medii destul de extreme. Mai mute detalii despre Land Rover Explore găsiți aici.

Și pentru că la momentul anunțului oficial nu prea s-a insistat pe specificațiile tehnice ale lui Land Rover Explore, să facem acum puțină lumină. Terminalul se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio X27 (procesor deca-core), cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, toate ascunse în spatele unui display de 5 inchi și rezoluție fullHD standard (1920 x 1080 pixeli). Camera foto principală este de 16 megapixeli, cea frontală de 8 megapixeli, acumulatorul terminalului este de 4000 mAh, iar sistemul de operare este Android Nougat, cu promisiuni de update la Oreo. Evident că avem certificări IP68 și MIL SPEC 810G, rezistență la diferențe extreme de temperatură sau la mediul umed și sărat. Una peste alta, un telefon durabil, care face față unor condiții extreme.

În ceea ce privește prețul pentru acest terminal, Land Rover Explore costă 650 euro pe piața din Germania, preț în care cumpărătorii primesc gratuit un Adventure Pack. Telefonul este de asemenea disponibil și în Marea Britanie. Sunt destul de sigur că va cuceri un număr de utilizatori dinamic, chiar dacă aceștia nu sunt și proprietari de Land Rover.

via Land Rover Explore

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep