HomeFeaturedFocusHuawei Maimang 6 se va numi la nivel international Huawei Mate 10...

Huawei Maimang 6 se va numi la nivel international Huawei Mate 10 Lite

Este o informație care vine dintr-o sursă destul de credibilă, adică de la celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks, informație care o cam anulează pe cea de acum o săptămână, conform căreia telefonul, care va fi lansat pe piața din China chiar mâine, va deveni ulterior disponibil la nivel global ca Huawei G10. Însă fotografiile rămân valabile, în ciuda acestei schimbări de denumire.

Dincolo de fotografii, se cristalizează destul de bine și viitoarea configurație, a cărei puncte de atracție pentru cumpărătorii potențiali vor fi fără îndoială ecranul cu aspect 18:9 (5,9 inchi, rezoluție 2160 x 1080 pixeli) și cele două sisteme dual camera, unul pe partea din spate, cu senzori de 16 megapixeli și de 2 megapixeli și unul frontal, cu senzori de 13 megapixeli și de 2 megapixeli.

În afară de aceste trăsături ceva mai speciale, configurația lui Huawei Mate 10 Lite va mai conține un chipset proprietar Kirin 659, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB și un acumulator de 3340 mAh.

Se pare că se știe și prețul său valabil în Europa și că acesta va fi de 379 euro.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep