HomeFeaturedFocusSe pare că ZTE nubia NX595J nu va fi asa de spectaculos...

Se pare că ZTE nubia NX595J nu va fi asa de spectaculos pe cat ne asteptam

Toate informațiile de acum câteva zile ZTE nubia NX595J au fost doar un mare balon de săpun și că telefonul nu este chiar atât de spectaculos și nu va propune deloc un display atât de spectaculos pe cât lăsau să se creadă informațiile de la acel moment. Vizita făcută la TENAA pentru certificarea în scopul vânzării pe piața din China vine ca un duș cu apă rece pentru entuziaști și ne prezintă un smartphone destul de normal, cu un ecran absoluti obișnuit.

Un display IPS LCD de 5,2 inchi și rezoluție full HD, cu margini suficient de groase încât să fie vizibile în celebrele fotografii pe fundal albastru deschis marca TENAA, cu un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat frontal, sub acest ecran. În spatele ecranului, un chipset cu procesor octa-core de 2 GHz, o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Un sistem dual camera cu un senzor de 13 megapixeli și unul încă nespecificat pe partea din spate și o cameră foto frontală de 16 megapixeli completează lista de specificații care au ieșit la iveală cu această ocazie.

Nu ar fi exclus totuși ca ZTE să lucreze și la un telefon ceva mai arătos, mai în pas cu tendințele actuale, dar probabil că sunt două proiecte diferite, care au fost amestecate în mod confuz. În mod destul de clar ZTE nubia NX595J nu este acesta.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep