HomeFeaturedFocusUn misterios phablet Sony, model H4233, trece prin GFXBench

Un misterios phablet Sony, model H4233, trece prin GFXBench

Se pare că producătorul japonez pregătește deja o nouă apariție, care ar trebui să fie destul de aproape de forma finală. Modelul Sony H4233 a apărut în baza de date a GFXBench, semn că a trecut prin aplicația de benchmark. Ocazie cu care și-a dezvăluit și câteva specificații tehnice, informații care au fost confirmate și de alte surse din piață, printre care și celebrul leakster Roland Quandt. Așa încât avem o imagine destul de completă despre viitorul smartphone.

Acesta va fi construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), în spatele căruia va ticăi un chipset Qualcomm Snapdragon 630 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Telefonul se prezintă destul de bine la capitolul abilități foto (cel puțin în teorie), acolo unde vine dotat cu un senzor de 21 megapixeli pentru camera foto principală, dar și cu o cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli. Se pare că telefonul va veni direct cu Android 8.0 Oreo.

Nu arată tocmai rău, pare orientat înspre consumatorii de multimedia și pasionații de fotografie, însă, de obicei, Sony vine cu prețuri puțin cam mari pentru terminalele sale. Tocmai de aceea aștept un anunț oficial, care va aduce și detaliile comerciale pentru acest terminal, înainte să mă entuziasmez prea tare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep