HomeFeaturedFocusOppo listeaza oficial modelul A71, un smartphone mid-range

Oppo listeaza oficial modelul A71, un smartphone mid-range

Și-a făcut apariția destul de discret , fiind listat pe site-ul oficial al producătorului chinez fără prea mare tam-tam. Și este normal să fie așa, pentru că Oppo A71 nu se evidențiază cu nimic din punct de vedere tehnic și nici nu propune vreun raport preț/specificații care să te lase cu gura căscată. Ba din contră, parcă mi s-a părut puțin cam supraevaluat. Este doar un mid-range care se va bate într-o mare masă de terminale aproximativ similare și care, destul de probabil, va putea fi accesat prin intermediul magazinelor online din china și de pe piețele occidentale.

Terminalul este construit în jurul unei platforme MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz și este echipat cu un ecran HD (720p) de 5,2 inchi. Memoria RAM este de 3 GB în timp ce capacitatea internă de stocare este de 16 GB. Din punct de vedere al abilităților foto, la fel de monoton, avem un senzor de 13 megapixeli la camera principală și unul de 5 megapixeli la camera frontală. Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și faptul că nu este prevăzut cu senzor pentru citirea amprentei digitale sunt detaliile care mai merită evidențiate.

Așa cum spuneam, îmi pare ușor supraevaluat, mai ales că nu are nimic atractiv de oferit. Un preț de aproximativ 200 dolari a stabilit Oppo pentru acest dispozitiv, valabil pe piețele asiatice, acolo unde este deja disponibil.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep