HomeFeaturedFocusVivo X20 si Vivo X20A trec pe la TENAA, două telefoane cu...

Vivo X20 si Vivo X20A trec pe la TENAA, două telefoane cu ecran full

Am văzut mai multe formulări, unele chiar folosite ca denumiri comerciale, pentru ecranul care ocupă tot mai mult din suprafața frontală a unui telefon. Practic este vorba despre margini (mai ales laterale) cât mai subțiri, care conferă o dimensiune cât mai compactă telefonului. Numele mari din industrie au făcut un argument de marketing și de vânzare din utilizarea acestui tip de display, acum este rândul celor din linia a doua să începă să îl folosească chiar și pe segmentul mid-range.

Este și cazul celor două terminale Vivo care au poposit la TENAA în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China, care, în mod destul de surprinzător, nu și-au arătat chiar toate specificațiile tehnice, așa cum se întâmplă de obicei cu astfel de certificări. Tocmai de aceea, putem doar bănui, fără să avem o certitudine, că diferența dintre cele două modele este dată de dimesiunea ecranului. Zvonurile spun că este vorba despre 5,2 inchi și 5,5 inchi, ambele cu rezoluție full HD.

Se vede însă destul de clar din fotografii că display-ul are margini destul de subțiri, cu un design care se va impune tot mai mult în piața de smartphone. În spatele acestui tip de ecran se va ascunde un chipset Snapdragon 625, ajutat de 6 GB de RAM. Cel puțin așa spun informațiile actuale, s-ar putea să avem totuși surprize aici. Aceleași zvonuri spun că cele două telefoane vor avea acumulatori de 3500 mAh și camere foto frontale de 24 megapixeli. Pe partea din spate poate fi observat și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Dacă este să dăm crezare acestor zvonuri, lansarea oficială a celor două telefoane Vivo nu poate fi departe.

via Android Pure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep