HomeFeaturedFocusPanasonic P9 lansat oficial, un smartphone entry-level de 100 de dolari

Panasonic P9 lansat oficial, un smartphone entry-level de 100 de dolari

Este prețul la care a fost deja pus în vânzare acest smartphone pe piața din India, cu ceva promisiuni nu foarte hotărâte din partea producătorului că se va bucura de o disponibilitate mai mare. Nu are cum să surprindă la acest preț și nici nu cred că își propune așa ceva, însă întrebarea este dacă are destule de oferit încât să merite acești bani. Eu am ceva semne de întrebare, nu pot să fiu încântat de un smartphone cu specificații prea slabe, așa că prefer să ne uităm împreună pe configurația lui și să decidem cât de mult succes poate avea.

Așadar, pentru 100 de dolari, avem un smartphone construit în jurul unui display IPS de 5 inchi și rezoluție de doar 854 x 480 pixeli, protejat cu Asahi Dragontrail Glass, asortat cu un chipset MediaTek MT6737M cu procesor quad-core de 1,1 GHz și cu o memorie RAM de 1 GB. Cam subțirel acest schelet hardware. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB (cred că 8 GB nu prea îi mai sunt suficienți sistemului de operare, un Android 7.0 Nougat). Camera foto principală este de 8 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2210 mAh.

Nu știu ce să zic. Am senzația că se poate obține mai mult de la un smarphone, pentru prețul de 100 de dolari, mai ales pe piețele asiatice. Așa că nu îi văd vreun viitor prea strălucit acestui Panasonic P9. Poate doar ofertele operatorilor, unde să se bucure de ceva subvenții consistente, să îi mai ofere o șansă de reușită.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep