HomeFeaturedFocusXiaomi MCT3B trece pe la TENAA si se prezinta destul de bine

Xiaomi MCT3B trece pe la TENAA si se prezinta destul de bine

Pentru că tocmai am vorbit despre Panasonic P9 și am afirmat că nu merită cei 100 de dolari pentru care a fost pus în vânzare, iată că vin informații despre un viitor smartphone Xiaomi, care, deși nu a fost încă lansat oficial, arată destul de bine din punct de vedere hardware și cred că va avea un preț apropiat de bariera de 100 dolari, proababil ceva mai mare. Detaliile vin în urma vizitei pe care terminalul a efectuat-o la TENAA în vederea certificării pentru vânzarea pe piața din China, iar numele său este cel mai probabil unul de cod, denumirea comercială fiind alta.

Conform informațiilor oferite de TENAA, Xiaomi MCT3B este construit în jurul unui display de 5 inchi, cu rezoluție HD (720p) și al unui chipset cu procesor quad-core de 1,4 GHz. Memoria RAM va fi de 3 GB, iar capacitatea internă de stocare de 32 GB. Camera foto principală va avea un senzor de 13 megapixeli, în timp ce camera frontală va fi de 5 megapixeli. Sistemul de operare este un Android 7.1.2 Nougat, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh.

Așa arată un telefon care merită (chiar din plin) 100 de dolari, poate chiar și mai mult. Vom afla detaliile comerciale în momentul anunțului oficial, care nu poate fi foarte departe.

via GlobeMobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep