HomeFeaturedFocusDOGGE MIX ajunge oficial si in Romania prin emag

DOGGE MIX ajunge oficial si in Romania prin emag

mix back

Încă un brand  interesant ajunge în România: al doilea cel mai bine vândut brand de smartphone de pe piața spaniolă în 2015 a decis să ia cu asalt piața românească, aducând flagship-ul său, MIX.

DooGee MIX este cel mai mic smartphone fără margini din lume și este disponibil atât în versiunea cu 4GB de RAM, cât și în versiunea cu 6GB de RAM. Gorilla Glass 5, cameră duală de 16 + 8MP, memorie RAM enormă, interfață simplă, ecran de o claritate uimitoare, durată de viață excelentă a bateriei și design impecabil. Iată câteva caracteristici greu de întrecut. Cel puțin la prețul pentru care se vinde modelul MIX. Smartphone-ul este disponibil în România, pe eMag cu un preț de 1100 lei.

Micul brand chinezesc, care promite să ofere produse performante, cu aspect extraordinar, la preț convenabil, a avut un început modest în Spania, apoi a cucerit piața spaniolă, printr-un parteneriat puternic cu echipa de fotbal Villareal C.F. Parteneriatul cu echipa locală de fotbal s-a dovedit a fi rețeta ideală de succes pentru DooGee, care a intrat pe piața malaeziană, printr-un parteneriat cu echipa de fotbal locală, Johor Darul Takzim.

Anul trecut, DooGee s-a extins pe piața globală, concentrându-se asupra pieței din Africa. Se pare că DooGee și fotbalul au devenit inseparabile, dat fiind cel mai recent parteneriat, încheiat de compania spaniolă cu Premier League din Anglia. Circulă vorba că DooGee s-ar putea să lanseze o ediție specială Premier League a modelului său MIX.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep