HomeFeaturedFocusFIFA 18 lansat oficial si in Romania

FIFA 18 lansat oficial si in Romania

FIFA_18_hagi

Pentru toți cei ce au așteptat să vadă jucătorii echipei naționale de fotbal în simularea FIFA, lucrurile s-au rezolvat: azi a fost lansat oficial și în România jocul FIFA 18 (este dezvoltat de Electronic Arts Romania – studiourile din București ale EA, împreună cu EA Vancouver, din Canada. O echipă multidisciplinară de români se află în spatele dezvoltării celei mai populare serii de jocuri video din toate timpurile), pe Arena Națională, în prezența creatorilor jocului și reprezentanților Federației Române de Fotbal și Echipa Națională a României a fost inclusă oficial în EA Sports FIFA 18, în urma unui parteneriat încheiat cu Federația Română de Fotbal, studioul licențiind echipamentele și însemnele oficiale ale naționalei. Pe lângă echipa tricolorilor, jocul include și toate elementele pe care naționala le aduce cu ea: tribune cu suporteri îmbrăcați în tricourile echipei și bannere specifice României.

Și încă ceva: în FIFA Ultimate Team™ poți vedea legendele fotbalului precum Ronaldo Nazário, Maradona, Ronaldo sau Thierry Henry și chiar fostul căpitan al Naționalei României, Gheorghe Hagi, fiecare dintre ei fiind ilustrați în 3 variante, reprezentând momente diferite ale carierei lor.

Cu noua tehnologie Frostbite™ şi Real Player Motion Technology, un sistem de animație complet nou care permite o viteză de reacție mai mare și recrearea personalității jucătorilor, FIFA 18 șterge granița dintre lumea virtuală și cea reală, aducând la viață jucători, echipe și suporteri ai celui mai popular joc din lume. De pildă, personajul Cristiano Ronaldo, care este şi imaginea acestei ediţii FIFA, are în joc mișcările care l-au consacrat pe terenul de fotbal.

Engine-ul grafic Frostbite, folosit în joc, permite o fidelitate vizuală nemaiîntâlnită până acum în jocuri video sportive; profitând de acest lucru, Electronic Arts Romania a recreat aproape fotorealist imaginea și mișcările unora dintre membrii echipei cum ar fi Vlad Chiricheș sau Costel Pantilimon.

„An de an reușiți să aduceți zâmbetul pe chipurile a zeci de milioane de oameni, copii şi adulți, de pe tot globul. FIFA este un fenomen global, și cum scrie la intrarea pe stadion este construit în România, vă felicit și vă mulțumesc” s-a adresat Vlad Beu, FIFA Supervising Development Director angajaților Electronic Arts strânşi pe arena naţională.

Andrei Lăzărescu, Supervising Producer FIFA, a declarat în cadrul evenimentului: „An de an am reuşit să creştem atât implicarea studioului din România în realizarea jocului cât şi calitatea muncii pe care echipele noastre o fac aici, astfel încât acum putem spune fără nici o urmă de îndoială că Electronic Arts Romania este unul din ingredientele esenţiale pentru ceea ce a devenit cea mai de succes serie de jocuri din lume.”

EA SPORTS™ FIFA 18 este disponibil pe PS4, X1, PC, SWITCH, PS3, X360.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep