HomeFeaturedFocusE oficial: Windows 10 Fall Creators Update vine pe 17 octombrie

E oficial: Windows 10 Fall Creators Update vine pe 17 octombrie

W10FallCreators

Următoarea versiune de Windows 10, denumită Windows 10 Fall Creators Update va fi lansată oficial de Microsoft pe data de 17 octombrie. În acest moment următorul Windows 10 se află în faza finală de teste, după cum probabil deja știți, build-urile Insider Preview care ne oferă accesul mai rapid la viitorul Windows, au acum fix-uri și probleme tot mai puține.

Fiind un update incremental, Windows 10 Fall Creators Update nu va veni cu schimbări majore, va aduce însă funcții noi și ceva modificări. Dintre ele cea mai importantă este introducerea windows Mixed Reality, plaftorma VR a Microsoft pentru dispozitivele deja anunțate de Acer, Asus, Dell, HP și Lenovo.

c82dc2a1ea4e89281b2afe30cb1e9f4b

Câteva din funcțiile ce ar fi trebuit să vină cu Fall Creators Update au fost mutate spre un update ulterior, aici amintesc opțiunea de copy paste între smartphone și PC sau Timeline (un fel de Continuity de pe MacOS).

Va veni însă OneDrive Files On-Demand (accesul rapid la fișierele din Cloud), noul concept Fluent Design, People integration pentru Taskbar, multe emoji-uri noi (că doar e la modă să faci din asta mare tam-tam), opțiuni extinse pentru folosirea stylus-ului pe tablete.

794723df3663184fdedab4cc6873abba

Cei ce vor să vadă cum e Windows 10 Fall Creators Update și nu au încă Windows 10 Insider Preview, pot să se înroleze în program și în felul acesta să obțină mai rapid versiunea finală de Fall Creators Update – detalii găsiți aici.

Eu mă joc cu Windows 10 Fall Creators Update de câteva luni bune pe unul din laptop-urile înrolate în programul Insider Preview și pot să vă spun că deși nu sunt schimbări majore pentru un utilizator obișnuit, ele sunt benefice și binevenite.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep