HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat oficial modelele K8 si K8 Plus

Lenovo a prezentat oficial modelele K8 si K8 Plus

Este vorba despre două terminale aflate în zona de mid-range, care au și câteva argumente de ordin tehnic de vânzare. Pe care sper eu că producătorul chinez le va asorta și cu niște prețuri atractive, astfel încât cele două telefoane să facă o figură frumoasă de vânzări, cel puțin la nivelul gamei oferite de Lenovo. Și din informațiile comerciale pe care le-au publicat în cadrul evenimentului de lansare, se pare că sunt deciși să facă acest lucru.

Lenovo K8 este construit în jurul unui ecran HD (720p) de 5,2 inchi și al unui chipset MediaTek Helio P20 cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM de 3 sau de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli. Vine cu Android 7.1.1 stock și cu un acumulator de 4000 mAh, care este unul din punctele sale forte. Pe spate are și senzor pentru citirea amprentei digitale.

Lenovo K8 Plus nu este mai mare, așa cum ne-am fi așteptat. Are un ecran tot de 5,2 inchi, dar cu rezoluție full HD (1080p). Chipset-ul este de această dată un MediaTek Helio P25. Memoriile se păstrează, la fel și acumulatorul și camera foto frontală. În schimb pe spate avem un sistem dual camera cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli.

Pentru K8 Plus există și un preț, de aproximativ 170 dolari, valabil în India, unde a și fost deja pus în vânzare. În mod evindent, Lenovo K8 va fi mai ieftin. Cred că sună destul de bine, să vedem ce se va întâmpla odată cu tranziția spre piețele europene.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep