HomeFeaturedFocusLG K7i lansat in India ca telefonul anti tantari

LG K7i lansat in India ca telefonul anti tantari

Și mie mi-a venit greu să cred acest lucru, dar este cât se poate de real. Principalul argument al lui LG K7i în fața eventualilor cumpărători de pe piața din India este tehnologia Mosquito Away, integrată în telefon sub forma unui difuzor care emite niște ultra sunete extrem de deranjante pentru țânțari (și insesizabile pentru om). Această integrare și-a pus amprenta și asupra telefonului, care este mai îngroșat în partea sa inferioară, pe partea din spate.

Cei care nu sunt atrași de această funcționalitate specială, au posibilitatea să înlocuiască carcasa din spate a telefonului cu una obișnuită.

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale telefonului, este destul de evident că acestea nu au fost pe primul loc și că argumentele de vânzare au fost deja epuizate. Un display de 5 inchi și 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1,1 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, care poate fi extinsă prin microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, abilități dual-SIM, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator cu o capacitate de 2500 mAh și un Android 6.0 Marshmallow, cam acestea sunt detaliile tehnice ale acestui terminal.

Cât privește prețul, este echivalentul a 120 de dolari pe piața din India. Poate că nu pare foarte mult, însă, așa cum ne-a demonstrat ceva mai devreme Vernee M5, se poate mult mai bine la același buget.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep