HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Google Pixel 2

Cateva detalii tehnice despre Google Pixel 2

Au ieșit la iveală câteva detalii despre configurația viitoarei generații de Google Pixel, generație care va veni în aceeași alcătuire ca și prima serie: un Google Pixel 2 și un Google Pixel 2 XL. Ambele telefoane vor avea câteva trăsături comune, însă, așa cum este și normal, vor exista și diferențe care poresc de la dimensiunile celor două terminale.

Printre elementele comune se va număra chipset-ul Qualcomm Snapdragon 835, protecția cu Gorilla Glass 5 a ecranelor, prezența difuzoarelor stereo în plan frontal, capacități interne de stocare de 64 sau 128 GB pentru ambele versiuni, același sistem de camere foto (fără dual camera) și certificarea IP67.

Oarecum sub semnul întrebării se găsește Active Edge, funcționalitatea similară cu Edge Sense-ul de la HTC și care acum începe să arate de ce Google a investit 1,1 miliarde în tehnologiile HTC și în cei mai buni oameni ai producătorului taiwanez.

În schimb este destul de clar că vom avea două ecrane diferite, care vor avea și rezoluții diferite. Full HD pentru Pixel 2 și QHD pentru Pixel 2 XL. Automat și acumulatorii vor avea capacități diferite, de 2700 mAh, respectiv 3520 mAh.

Deocamdată toate informațiile sunt la nivel de zvonuri, nu există suport oficial pentru ele. Versiunea oficială va veni săptămâna viitoare, în momentul în care Google va anunța oficial cele două telefoane smart.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep