AcasăMobileAndroidSamsung Galaxy Note8 rezista fantastic la zgarieturi, ardere si indoire

Samsung Galaxy Note8 rezista fantastic la zgarieturi, ardere si indoire

Pentru că de aseară am început să testez și eu un Samsung Galaxy Note8 venit prin programul Orange Smartphone Tester (detalii aici), unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să văd cât de rezistent este, dată fiind dimensiunea sa sensibil mai mare decât a lui Galaxy S8.

Cum încă nu o să încerc niște teste distructive (nu e o temă pe care sa îmi placă să o abordez) m-am dus la amicul Jerry (JerryRigEverything) să văd dacă nu cumva a publicat tradiționalul test de ardere/zgâriere/îndoire pentru Galaxy Note8. Surpriză, chiar ieri a fost publicat și vă invit să îl vedeți:

Pe scurt, rezistă foarte bine la zgârieturile de pe display (doar are Corning Gorilla Glass 5) și spate, chiar și cele de pe lentila camerelor și/sau senzor. Procesul de încălzire/ardere al display-ului nu îl afectează grav și rezistă perfect la îndoire. La ce dimensiune are, puțini s-ar fi așteptat la asta.

Unde suferă … metalul din care e făcută marginea carcasei e ușor de zgâriat. Dar nu le poți avea pe toate, nu?

Oricum, prima impresie lăsată de Samsung Galaxy Note8 e foarte bună. Azi mă mai joc cu el și voi reveni cu detalii.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro