HomeFeaturedFocusMoto XT1799-2 trece pe la TENAA, un nou mid-range de la Motorola...

Moto XT1799-2 trece pe la TENAA, un nou mid-range de la Motorola aproape de lansare

Teoretic vizita la TENAA, în scopul certificării pentru a putea fi vândut pe piața din China este o etapă care precede anunțul oficial, așa că am considerat că nu mai este mult până când vom avea și prezentarea oficială, care va risipi și misterul legat de denumirea comercială a terminalului, pentru că ceea ce vedem mai sus este doar un nume de cod. În ceea ce privește plasarea acestui smartphone în segmentul mid-range, m-am bazat pe specificațiile care au ieșit la iveală odată cu listarea făcută de cei de la TENAA.

Moto XT1799-2 este prevăzut cu un display full HD (1080p) de 5,2 inchi și cu un procesor octa-core de 1,5 GHz. La nivel de memorii se disting două variante, una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Camerele foto sunt date ca fiind ambele de 8 megapixeli, deși mă aștept ca cea principală să aibă totuși o rezoluție a senzorului mai mare. Acumulatorul are o capacitate de 2810 mAh.

Sunt curios în care familie va fi plasat acest telefon și la ce nivel de preț în va comercializa Motorola. Cred că nu vom mai aștepta mult până la aceste informații.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep