HomeFeaturedFocusAsus ZenFone V listat oficial

Asus ZenFone V listat oficial

Nu este un terminal din a cincea serie de ZenFone-uri, așa cum s-ar putea crede mai ales de către unii entuziaști, ci este vorba despre un smartphone dedicat exclusiv rețelei Verizon din Statele Unite. Un terminal destul de interesant, pe care sper eu că cei de la Asus îl vor aduce, într-o formă sau alta, și pe alte piețe. Și asta pentru că vine cu o configurație destul de atractivă și, aș putea spune, destul de inedită pentru taiwanezii de la Asus.

Avem de-a face cu o combinație de display AMOLED de 5,2 inchi cu rezoluție full HD (1080p), cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820 (procesor octa-core la 2,2 GHz) și cu o memorie RAM de 4 GB. La acest schelet hardware se adaugă și o cameră foto principală cu senzor de 23 de megapixeli (f/2.0 și OIS), chestie care împinge telefonul înspre publicul pretențios cu zona de fotografie. O capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh cu suport pentru încărcare și un Android 7.0 Nougat, cam acestea sunt detaliile care merită evidențiate.

Deocamdată nu există detalii comerciale, dar cred că un preț atractiv ar putea să îi asigure acestui Asus ZenFone V ceva succes.

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep