HomeFeaturedFocusCateva metode de protectie pentru Samsung Galaxy Note8

Cateva metode de protectie pentru Samsung Galaxy Note8

Aș fi tentat să spun că un smartphone ca Samsung Galaxy Note8, care se evidențiază inclusiv prin aspectul său fizic, trebuie lăsat la vedere, nu acoperit cu o husă sau o carcasă. Pe de altă parte însă, multe voci spun că un telefon care costă aproape 1000 de euro trebuie protejat cât mai bine împotriva accidentelor nefericite. Și nu am argumente ca să contrazic aceste opinii, așa că, dacă tot avem în teste un Samsung Galaxy Note8, venit la noi prin programul Orange Smartphone Tester, m-am gândit că ar trebui să vedeți că cam care sunt alternativele pentru a-l proteja la nevoie.

Am apelat, ca de obicei, la prietenii noștri de la MobileDirect, care au în oferta lor o mulțime de huse, carcase și alte accesorii pentru Galaxy Note8, din care am selectat câteva care mi-au plăcut în mod deosebit.

Pentru cei care preferă materialul transparent și moale, care lasă cât mai mult la vedere din telefon, recomandarea este o husă Crystal Bumper Gold de la VRS Design.

De altfel, gama de huse și carcase pentru Galaxy Note8 pe care o oferă cei de la VRS Design este destul de generoasă.

Tot din oferta lor am ales și o husă VRS Design Damda Glide Metal Black, cu un aspect ceva mai business și cu un locaș special pentru cărțile de credit, o ușiță extrem de inteligentă, care poate fi deschisă și închisă cu o singură mână.

Pentru cei care doresc o protecție sporită, care să crească considerabil șansele ca telefonul să scape neatins în cazul unui accident nefericit, recomandarea este o husă Hybrid Shell Black de la CUBZ. Îmbracă telefonul în două straturi, unul mai moale, altul mai rezistent și pare să protejeze și marginile curbate ale ecranului.

Tot de la CUBZ vine și preferata mea, o husă CUBZ Series Carbon Black, îmbinarea ideală dintre protecție și aspect finuț. Nu modifică în mod considerabil dimensiunile telefonului, dar lasă senzația că îi oferă acestuia un grad suficient de protecție.

De notat că toate husele prezentate pot fi găsite într-o gamă diversificată de culori li texturi. De asemenea, toate husele prezentate permit fără probleme accesul la stylus-ul cu care este prevăzut telefonul. Pe MobileDirect puteți găsi o gamă variată de accesorii și carcase pentru Galaxy Note8, dar și pentru majoritatea telefoanelor existente pe piață. Cât despre Galaxy Note8, avem câteva argumente care îl recomandă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep