HomeFeaturedFocusLenovo Miix 520, un hibrid tableta/laptop interesant

Lenovo Miix 520, un hibrid tableta/laptop interesant

Printre produsele pe care Lenovo le-a prezentat la IFA 2017 s-au găsit și câteva hibride tabletă/laptop, pentru utilizatorii aflați în căutarea unei mobilități cât mai mari. Au fost acolo și Lenovo Yoga 920, cu fratele său mai mic Lenovo Yoga 720, însă cel mai interesant mi s-a părut Lenovo Miix 520. Și asta pentru că vine cu o dimensiune mai potrivită pentru acest concept, dar și pentru că tastatura se poate desprinde, lăsând tableta la forma ei originală de tabletă.

Dincolo de tastatura cu touchpad și cu taste luminate, pentru o cât mai mare ușurință în utilizare, Miix 520 vine prevăzut și cu un stylus Lenovo Active Pen 2.

Display-ul este un IPS de 12,2 inchi, rezoluție full HD+ (1920 x 1200 pixeli), procesorul poate merge până la Intel Core i7 generația a opta cu grafică Intel HD 620, memoria RAM merge de la 4 GB până la 8 GB, stocarea internă poate ajunge până la 1 TB, camera foto de pe spate este de 8 megapixeli cu WorldWiew, cea frontală este de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Windows 10 Home. Acumulatorul poate rezista până la 8 ore de redare de conținut video, avem și difuzoare stereo cu Dolby Audio.

Un concurent cu Android pentru Surface, au spus mulți. Eu nu pot să spun decât că cred că va costa pe măsură. Deocamdată prea multe detalii comerciale nu au fost făcute publice, dar prețul de pornire se pare că va fi de 1000 de dolari.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep