HomeFeaturedFocusMeizu M6 a fost prezentat oficial, raport pret/specificatii destul de atractiv

Meizu M6 a fost prezentat oficial, raport pret/specificatii destul de atractiv

Meizu a prezentat oficial modelul M6, exact la data la care zvonurile spuneau că se va întâmpla acest lucru. Un model care propune un raport preț/specificații destul de interesant și care, prin perspectiva faptului că va fi accesibil și consumatorilor din România prin intermediul magazinelor online din China care livrează și la noi în țară, merită puțin din atenția noastră.

Telefonul este construit în jurul unui ecran de 5,2 inchi care are doar o rezoluție HD (1280 x 720 pixeli). În spatele acestuia ticăie un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz. La nivel de memorii avem două variante: una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB și una cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3070 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic frontal și un Android 7.0 Nougat cu Flyme 6.0 UI peste el completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Variantele de culoare sunt Moonlight Silver, Champagne Gold, Matte Black și Electric Light Blue, cu cea albastră care chiar arată bine, cel puțin în fotografiile de presă.

Prețul de plecare este de aproximativ 105 dolari, pentru varianta cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB, ceea ce face ca raportul preț/specificații să devină interesant. Telefonul va fi pus în vânzare pe 25 septembrie în China, fără detalii despre o posibilă ieșire oficială din țara natală.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep