HomeFeaturedFocusVivo X20 si X20 Plus prezentate oficial, raport pret/specificatii destul de interesant

Vivo X20 si X20 Plus prezentate oficial, raport pret/specificatii destul de interesant

Vivo a prezentat oficial cele două telefoane pe care opinia publică le aștepta cred cu destul interes, mai ales după avalanșa de materiale de tip leak din jurul lor. Și până la urmă așteptarea a meritat, pentru că avem de-a face cu două terminale cu aspect modern și cu o configurație care ar trebui să satisfacă cerințele utilizatorilor de nivel mediu și chiar mai sus.

Avem acele ecrane Full View, care au devenit un fel de must have pentru orice producător care se respectă și care iese pe piață cu un telefon nou. Așa cum am mai spus-o, probabil că acesta este viitorul în materie de design. Ambele telefoane au display Super AMOLED cu margini extrem de subțiri, mai ales pe părțile laterale și cu proporție 18:9 și rezoluție 2160 x 1080 pixeli.

Vivo X20 propune un display de 6,01 inchi și un acumulator de 3245 mAh, iar modelul X20 Plus duce display-ul la 6,43 inchi și urcă acumulatorul la 3905 mAh. Sunt singurele diferențe dintre cele două telefoane, din punctul de vedere al configurației. Și fizic, au absolut același aspect, cu singura diferență la nivel de dimensiuni.

Chipset-ul celor două terminale este un Qualcomm Snapdraon 660 cu procesor octa-core de 2,2 GHz, un chipset cu performanțe remarcabile, apropiate de vârful de gamă. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 64 GB. Sistemul de operare este un Android 7.1.1, cu promisiune de update la 8.0 Oreo.

Pe partea din spate a terminalelor avem și senzorul pentru citirea amprentei digitale, dar și un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Camera foto frontală are o rezoluție de 12 megapixeli.

În ceea ce privește detaliile comerciale, ambele telefoane vor fi disponibile pentru precomandă pe 25 septembrie, cu promisiuni de livrare pe 30 septembrie. Evident, pentru piața din China, acolo unde ele vor costa aproximativ 450 dolari (modelul X20) și respectiv 530 dolari pentru X20 Plus. Prețuri care cred că se vor mai umfla puțin la nivel global, chiar și prin adăugarea taxelor. Așa că decizia nu va fi una ușoară.

via GlobeMobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep