HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note 3 prezentat oficial, un smartphone interesant cu pret atractiv

Xiaomi Mi Note 3 prezentat oficial, un smartphone interesant cu pret atractiv

În aceeași zi în care Xiaomi a prezentat oficial modelul Mi MIX 2, telefonul cu ecran fără margini, a anunțat un alt mid-range, Mi Note 3. Și deși Mi MIX 2 trebuia în mod clar să fie vedeta zilei, eu unul îl văd pe Mi Note 3 ca fiind mai interesant, asta în ciuda faptului că nu beneficiază de designul inedit al fratelui său mai mediatizat. O să încerc în cele ce urmează să argumentez această afirmație și o să încep cu detaliile de ordin tehnic.

Xiaomi Mi Note 3 este construit în jurul unei platforme destul de performante și eficiente Qualcomm Snapdragon 660 (procesor octa-core de până la 2,2 GHz, nuclee Kryo), care este susținută de o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 sau de 128 GB. Toate acestea, ascunse în spatele unui display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli).

Partea frumoasă începe atunci când vorbim despre abilitățile foto. Pe partea din spate avem un sistem dual camera compus din doi senzori de 12 megapixeli (27mm, f/1.8, OIS 4-axis, respectiv 52mm, f/2.6), capabil de zoom optic 2x, iar camera foto frontală este de 16 megapixeli, care are un mod Adaptable AI Beautify. Sună extrem de bine, cel puțin pe hârtie.

Un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru Quick Charge 3.0, un Android 7.1 Nougat și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în față, integrat în butonul home, completează lista cu specificații care merită evidențiate.

Telefonul are un preț de 320 euro pentru varianta cu stocare de 64 GB și de 370 euro pentru cea cu memorie internă de 128 GB. La 380 euro poate fi achiziționată versiunea albastră (tot cu stocare internă de 128 GB). Evident, pentru doritorii din Europa, modalitățile de achiziție sunt limitate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep