HomeFeaturedFocusAmazon a lansat Kindle Oasis, ebook reader-ul de 7 inci, cu 8GB...

Amazon a lansat Kindle Oasis, ebook reader-ul de 7 inci, cu 8GB stocare, 300 dpi si waterproof

kindle_oasis

Odată cu împlinirea a 10 ani de la lansarea primului ebook Reader Amazon, avem parte de un nou produs: Kindle Oasis, primul ebook reader ce este waterproof și are și sunet integrat.

image

Construcția este metalică, una din margini este cea mai groasă pentru a permite ținerea mai ușoară. Display-ul de 7 inci – 17 cm (Kindle Paperwhite este de doar 6 inci – 15 cm) folosește tehnologia e Ink Carta, are 300 de dpi este unul alb negru, cu 16 niveluri de reproducere pentru culoarea gri.

Dimensiunea lui Kindle Oasis este de 159 mm x 141 mm x 3.4-8.3 mm și cântărește puțin sub 200 de grame (mai exact 194g), fiind cu foarte puțin mai greu decât un smartphone de TOP din generația modernă. Are WiFi și după cum spune Amazon, nu mai necesită un PC pentru încărcarea de conținut – că veni vorba, noul Oasis are 8 GB pentru stocare standard, există opțiune pentru 32 GB.

Mai jos vedeți o prezentare făcută de CNET:

Cei ce folosesc căști Bluetooth pentru muzică se pot bucura de faptul că Oasis are Bluetooth și suportă conexiuni A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) în ideea că nu mai cară după ei și un player audio.

Nu s-a schimbat mai nimic legat de formatele suportate: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprocted MOBI, PRC natively; HTML DOC, DOCX, JPEN, GIF, PNG, PMP prin conversie; Audible audio format (AAX).

Prețul de pornire pentru noul Kindle Oasis este de 229 EUR și va începe să fie livrat din 31 octombrie.

Sincer să fiu, dacă nu aș fi avut deja un Kindle Paperwhite m-ar fi tentat tare de tot noul Oasis.

Aici găsiți mai multe detalii și opțiunile de comandă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep