HomeMobileAndroidCum arata Google Pixel 2 XL: un display aproape fara margini

Cum arata Google Pixel 2 XL: un display aproape fara margini

Grație lui Evan Blass aka @evleaks avem o imagine clară a viitorului Google Pixel 2 XL (după cum știți deja, construit de LG) din care vedem un display cu niște margini extrem de subțiri, pe care deja îl știm de la LG G6 și LG V30.

Totodată Evan Blass a postat și o imagine cu Pixel 2 XL într-o carcasă, în ideea că ne oferă o imagine mai clară și a părții laterale.

Se pot vedea și marginile rotunjite plus butoanele hardware de pe lateral. Camera frontală și difuzoarele sunt și ele ușor de sesizat.

În câteva zile Google va prezenta oficial atât Pixel 2 cât și Pixel 2 XL așa că misterul se va elucida curând, nu că ar mai fi ceva ce nu știm: Pixel 2 XL va avea un display de 6 inci și fiind similar cu V30, având un preț de pornire de 849 USD (pentru variana cu 64GB). Înăuntru vom vedea un Qualcomm Snapdragon 835, probabil la fel ca cel de pe LG V30.

Din ce am văzut până acum în leak-uri atât Pixel 2 (HTC) cât și Pixel 2 XL (LG) arată bine, dar parcă nu aduc nimic spectaculos în duelul cu S8 și Note8. Asta nu înseamnă că vor fi niște produse rele.

Nu credeți?

via @evleaks

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep