HomeFeaturedFocusHuawei a livrat peste 100 de milioane de telefoane smart in primele...

Huawei a livrat peste 100 de milioane de telefoane smart in primele noua luni ale anului

Este un record pentru producătorul chinez, care a depășit cifra realizată în aceeași perioadă a anului trecut cu 19%. Mai mult, cei de la Huawei afirmă că au depășit în această perioadă Apple și că au devenit al doilea producător la nivel global, după numărul de unități livrate. O performanță notabilă, pe care o cam vedeam sosind. Oricum, nu cred că trebuie să le plângem de milă celor din Cupertino, atunci când vine vorba despre profitul scos din piața de smartphone, sunt de departe cei mai performanți și eficienți, tocmai pe barba clienților lor, care le ridică osanale. Este business și Apple cu siguranță știe să îl facă.

Revenind la Huawei, această creștere a numărului de unități livrate a condus și la o creștere a veniturilor cu aproximativ 30%. Ceea ce ce arată că și prețul mediu de vânzare per unitate a crescut, fapt certificat de un studiu independent, la nivel general, nu doar pe un producător anume.

Oricum, succesul Huawei a fost posibil și datorită creșterii partenerilor, distribuitorilor și vânzătorilor oficiali din toate colțurile lumii, al căror număr a ajuns la peste 42.000. Până la urmă, este esențial ca dincolo de produs, să ai și o rețea de vânzare pusă la punct și o disponibilitate cât mai globală. Huawei a făcut toți acești pași în mod corec și uite că rezultatele nu întârzie să apară.

În mod evident, aștept totuși un studiu independent, realizat de o firmă specializată recunoscută la nivel global și, dacă se poate, la nivel de unități vândute, nu livrate. Abia atunci această performanță a celor de la Huawei va fi cu adevărat completă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep