HomeFeaturedFocusBLU Vivo 8L lansat oficial, focus pe autonomie si selfie-uri

BLU Vivo 8L lansat oficial, focus pe autonomie si selfie-uri

Este genul ăla de smartphone care te face să te cam oftici că nu apare și pe piața locală, cel puțin nu prin canale oficiale. Și asta pentru că are un preț destul de interesant, de doar 149 dolari fără obligații contractuale de niciun fel. E drept, prețul este valabil pentru piața din Statele Unite, însă BLU Vivo 8L este la bază un produs fabricat în China, care are șanse să apară și sub un alt nume. Așa că merită câteva clipe din atenția noastră.

Esteun smartphone care pune accentul pe autonomie, având un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, suport pentru încărcare rapidă și posibilitatea de a încărca alte dispozitive, dar și pe realizarea de autoportrete digitale, fiind echipa cu o cameră foto frontală cu senzor de 20 megapixeli și cu flash dedicat.

Un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB (care se poate extinde prin microSD), un display de 5,3 inchi și rezoluție HD (720p), o cameră foto principală de 13 megapixeli, un Android 7.0 Nouat și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, cam acestea sunt specificațiile tehnice care merită evidențiate.

Eu zic că lista este destul de cuprinzătoare pentru 149 de dolari (cu telefonul deja disponibil pe Amazon). Ca de obicei, sunt opțiuni și mai interesante, însă BLU Vivo 8L este un telefon destul de cinstit.

via BLU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep