HomeFeaturedFocusHuawei Honor 7X prezentat oficial, un nou smartphone cu ecran full HD+

Huawei Honor 7X prezentat oficial, un nou smartphone cu ecran full HD+

Este clar că aceasta este direcția în care vor merge toți producătorii de smartphone în viitorul apropiat și noul terminal Honor 7X nu vrea să facă excepție. Vine cu aceeași proporție 18:9 și cu o rezoluție de 2160 x 1080 pixeli, la o diagonală de 5,93 inchi. Un ecran în ton cu vremurile, care face telefonul să arate destul de bine și în spatele căruia ticăie un chipset proprietar Kirin 659 cu procesor octa-core de până la 2,35 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. O combinație destul de interesantă, care pare capabilă să satisfacă nevoile oricărui utilizator.

La nivel de capacități interne de stocare, se disting trei versiuni ale lui Honor 7X: una cu 32 GB, una cu 64 GB și una de top cu 128 GB. Pe partea din spate tronează un sistem dual camera, format dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Abilitățile dual-SIM (slot hibrid), Androidul 7.0 Nougat, senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat tot pe partea din spate, acumulatorul cu o capacitate de 3340 mAh și un preț de vânzare care merge de la aproximativ 170 euro până la 260 euro, în funcție de capacitatea internă de stocare, sunt detaliile care contează și merită evidențiate.

Sunt șanse mari să îl vedem și pe meleagurile noastre, fie prin canale oficiale, fie prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări și în România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep