HomeCloud & MobilityInvitatie la un eveniment de calitate: prima Conferinta de Cloud din Romania,...

Invitatie la un eveniment de calitate: prima Conferinta de Cloud din Romania, pe 23 noiembrie in Bucuresti

cloud_conference

Cred că sunt mai bine de 5 ani de când aștept să văd o conferință adevărată despre cloud, în România, făcută de oameni care lucrează în domeniu (și care fac bani pe treaba asta și nu sunt la primul eveniment de IT, experiența Avaelgo & Co cu organizarea conferinței IT Camp fiind aici extrem de valoroasă) și la care sunt speakeri ce știu despre ce vorbesc. Îi cunosc personal pe majoritatea dintre ei și îi apreciez pentru ceea ce fac. Alex, Mihai, Tudy și Florin sunt și ei Microsoft MVP – pe Azure și Cloud and Datacenter Management, iar Daniel și Tudor au experiență mare pe zona de business și cloud.

Despre cloud și oportunitățile generate de trecerea către cloud se vorbește de multă vreme și aproape oricine face business știe câte ceva despre zona asta. Ce nu văd să se întâmple este să se arate în practică, ce înseamnă oportunitățile oferite de cloud, iar conferința de față asta vrea să facă.

Țineți cont că prognozele (un studiu Harvard Business Review arată că 86% dintre manageri văd transformarea digitală ca o oportunitate nu ca și o amenințare) spun că mai devreme sau mai târziu majoritatea business-ului va migra către cloud, iar cine face asta deștept și din timp, are numai de câștigat.

Mai ales că 89% dintre manageri cred că în foarte scurt timp, adică în 2020, abilitatea de a lucra cu date și cu analize de date va fi cea necesara pentru a avea succes, în timp ce un alt studiu Commvault arată că 93% dintre companii mută deja cel puțin câteva procese de business în cloud, în timp ce majoritatea companiilor plănuiesc să se mute cu totul în cloud.

Mi se pare interesant de notat că 75% dintre companii spun că proiectele de cloud care au cel mai mare impact benefic sunt cele legate de protecția datelor și de backup, unde România are un avantaj enorm pentru că beneficiază de o infrastructură de comunicații excelentă pentru zona B2B, cu acces la internet viteze de transfer ce se situează printre cele mai ridicate din lume, la costuri mult mai mici față de alte țări.

Nu cred că mai trebuie să insist pe oportunitatea ca pe acest fond să vină un eveniment care să se dezbată la obiect ideile de cloud computing cât și miturile legate de migrarea în cloud, unde atât managerii cât și oamenii tehnici pot învăța din bunele practice dar și din provocările întâlnite în proiectele de migrare în cloud.

Așa că notați-vă în calendar data de 23 noiembrie și locația: Hotel Pullman, București.

Aștept să ne vedem acolo și vă apreciem/comentăm discuțiile despre cloud, în România. Sunt două track-uri, în care cei 9 speakeri vor discuta în detaliu despre Azure, GDPR, Infrastructure as a Service, Platform as A service și Disaster Recovery.

image

Până pe 9 noiembrie se pot lua încă bilete cu discount (199 LEI). Mai multe detalii despre conferință și modalitatea de înregistrare se găsesc aici.

Poate că ar fi bine să nu mai stați pe gânduri și să vă înscrieți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep