HomeFeaturedFocusOppo F5 prezentat oficial, focus pe fotografie

Oppo F5 prezentat oficial, focus pe fotografie

Într-un final, după multe materiale de tip leak, Oppo F5 și-a făcut apariția oficială și se prezintă destul de binișor. Mi se pare că propune un raport preț/specificații destul de atractiv, care explică cumva ascensiunea celor de la Oppo în topul global al producătorilor de smartphone, acolo unde s-a regăsit în ultima vreme în top 5. Revenind la Oppo F5, pare un smartphone construit în jurul abilităților foto, cu accente pe partea de selfie-uri, acolo unde intervin și funcții software dedicate.

S-a schimbat și aspectul fizic și s-a optat pentru un look mai modern, cu un display care ocupă mare parte din suprafața frontală, cu diagonală de 6 inchi, 2160 x 1080 pixeli și proporție 18:9. Acest display, care a mutat senzorul pentru citirea amprentei digitale pe spate, ascunde un chipset MediaTek Helio P23 cu procesor octa-core și o combinație de memorii fie de 4 GB de RAM cu 32 GB memorie internă, fie, pentru entuziaști, 6 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare. Acesta din urmă, disponibil în culoarea roșie.

Camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli, în timp ce cea frontală este echipată cu un senzor de 20 megapixeli. Acesta este însoțit de mai multe funcții software care îmbunătățesc autoportretele digitale, inclusiv la nivel de modificări ale formei nasului și rotunjimilor obrajilor. Operații estetice, ce mai!

Un acumulator de 3200 mAh, un Android 7.1 Nougat și funcții de recunoaștere facială (despre care chiar producătorul spune că nu sunt la fel de sigure ca amprenta), precum și prezența unui slot microSD, pe lângă cele două SIM-uri, sunt alte detalii care merită evidențiate.

Terminalul va deveni disponibil de săptămâna viitoare, pe unele pieța asiatice, la prețul de 260 dolari, în varianta cu 4 GB de RAM și 32 GB de memorie internă.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep