HomeFeaturedFocusArchos patrunde pe piata din Romania cu Diamond Omega, primul terminal disponibil...

Archos patrunde pe piata din Romania cu Diamond Omega, primul terminal disponibil la noi

Se întâmplă prin intermediul celor de la Ingram Micro România, un distribuitor de produse și soluții IT&C, care vrea să arate că are intenții destul de serioase și atacă piața locală cu un telefon cu specificații extrem de interesante. Diamond Omega propune o combinație de chipset de top Qualcomm Snapdragon 835, cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB, toate ascunse în spatele unui display de 5,7 inchi, cu margini foarte subțiri, cu un aspect lunguieț și cu o rezoluție de 2040 x 1080 pixeli (proporție 17:9 și densitate 404 ppi).

Nici la nivelul camerelor foto nu s-au făcut concesii, Archos Diamond Omega fiind dotat cu două sisteme dual camera. Pe partea din spate avem un senzor de 23 megapixeli, ajutat de unul de 12 megapixeli, în timp ce frontal, pentru selfie-uri, avem doi senzori de 5 megapixeli.

Un acumulator de 3100 mAh cu suport pentru fast charge, un Android 7.1 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, sunt restul detaliilor tehnice care merită evidențiate.

Pentru cunoscători, acest Diamond Omega (Archos este o companie din Franța) este de fapt un ZTE Nubia Z17s rebranduit.

Terminalul va fi disponibil la partenerii locali la un preț recomandat de 499 euro. Sper să avem la un moment dat ocazia să punem mâna pe el, pentru a decide dacă este sau nu un preț atractiv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep