HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A7 (2018) apare din nou in benchmark-uri, de aceasta data...

Samsung Galaxy A7 (2018) apare din nou in benchmark-uri, de aceasta data cu 6 GB de RAM

S-ar putea să fie o veste frumoasă și producătorul coreean să decidă să ofere și consumatorilor din Europa terminale din clasa de mijloc Galaxy A cu mai multă memorie RAM, chestie care până acum se întâmpla numai pe piața din China (unde concurența este destul de acerbă).  Un Samsung Galaxy A7 (2018) a fost văzut în Geekbench, cu un nume de cod care ne duce cu gândul la terminalele destinate pieței europene, echipat cu 6 GB de RAM.

Nu sunt detalii foarte multe despre acest telefon, dar important este că zona de mid-range-uri care ajung în ofertele operatorilor și se bucură astfel de subvenții substanțiale la abonamente, începe să arate ceva mai bine din punct de vedere tehnic, să fie mai ofertantă.

Din informații anterioare se pare că Samsung Galaxy A7 (2018) va avea un display Infinity Display, cu rezoluție 2160 x 1080 pixeli, diagonală de 6 inchi și proporție 18:9. Cu un aspect modern, specificații aproape de top și ceva accente pe zona de fotografie (se pare că va avea un sistem dual camera pe față), telefonul chiar are șanse să facă o figură frumoasă.

Vedem însă în momentul unui anunț oficial câte din aceste informații sunt reale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep