HomeFeaturedFocusSharp Aquos R Compact, un smartphone cu cateva trasaturi interesante

Sharp Aquos R Compact, un smartphone cu cateva trasaturi interesante

Toate aceste caracteristici care îl scot în evidență pe acest Aquos R Compact sunt legate de ecranul său IGZO LCD. Dimensiunea este de 4,9 inchi, are margini laterale aproape inexistente, se duce și în partea de sus până în margine, are doar un decupaj circular pentru senzorul camerei foto frontale (cu senzor de 8 megapixeli) și colțuri rotunjite, precum și o rezoluție atipică de 2032 x 1080 pixeli. Mai mult, acest display are o rată de refresh de 120 Hz, mult mai mare decât majoritatea telefoanelor existente pe piață în prezent.

Dincolo de display, Aquos R Compact este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 660, cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. O cameră foto principală de 16 megapixeli, un Android 8.0 Oreo și un acumulator cu o capacitate de 2500 mAh și suport pentru Quick Charge 3.0 completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Sharp va pune în vânzare modelul Aquos R Compact în luna decembrie, în țara natală, Japonia. Deocamdată nu există informații despre o eventuală disponibilitate ceva mai generoasă cu doritorii, la fel cum nu există nici detalii legate de preț. Așa că peisajul este puțin cam incomplet.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep