HomeFeaturedFocusPatutul smart Snoo pentru bebelusii parintilor moderni

Patutul smart Snoo pentru bebelusii parintilor moderni

sambassinet

O altă ”nebunie” din zona gadget-urilor smart pentru tinerii părinți din epoca modernă este pătuțul inteligent, care oferă perspective interesante proaspeților părinți. Mai ales pentru cei care tânjesc după o picătură de somn.

Snoo Smart Sleeper promite ca în schimbul a 1160 USD să vă scape de grija adormirii permanente a bebelușului. Sunt sigur că celor ce acum li se pare un produs SciFi, Snoo Smart Sleeper ar putea fi un gadget salvator când bebelușul refuză să îi lase să doarmă suficient.

După cum vă imaginați, pătuțul e burdușit de senzori și tehnologie, cu trei microfoane, un difuzor și două motoare care să angreneze mișcarea lină, necesară unui somn plăcut … pentru bebeluș.

Snoo vine cu un sac special în care trebuie ținut bebelușul, în așa fel încât să poată fi puși în valoare senzorii și toată tehnologia aferentă. Apoi, din aplicația de Android/iOS porniți ”programul de somn” cu legănare și sunet.

Dacă microfoanele captează zgomot (mai exact plânsul copilașului), inteligența din Snoo întețește mișcările și schimbă și ”melodia”. Dacă funcționează, odată cu calmarea bebelușului se reduce și intensitatea mișcării și a sunetului, altfel, va rezista cam până la nivelul patru de … mișcare, moment în care va trimite alarmat un mesaj către părinte, spunându-i că a eșuat.

Aplicația Snoo poate să controleze de la distanță mișcarea pătuțului, oferind părintelui posibilitatea de control fin pentru mișcare și sunet.

În teorie ideea nu e rea. În practică e puțin cam prea futuristă, aducând la realitate ideea unor creșe de roboți pentru copiii.

Cu toate astea, știu părinți care la un moment dat ar fi apelat și la așa ceva numai să aibă parte de puțină liniște și somn.

Voi cum vedeți ideea asta?

Un review mai amânunțit se găsește pe CNET și poate fi consultat aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep