HomeFeaturedFocusHonor Holly 4 listat oficial, un entry-level pentru pietele asiatice cu varianta...

Honor Holly 4 listat oficial, un entry-level pentru pietele asiatice cu varianta globala

Are un preț de aproximativ 150 dolari și a fost deja pus în vânzare pe piața din India. Oferă specificații destul de interesante pentru acești bani, deși la nivel de raport preț/caracteristici tehnice se poate și mai bine, mai ales pe continentul asiatic. Cu toate acestea, Honor Holly 4 merită câteva clipe din atenția noastră, cel puțin ca idee de entry-level la un buget fix.

Configurația sa este construită în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ascunse în spatele unui display HD (720p) cu diagonala de 5 inchi. Camerele foto sunt de 13 și de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3020 mAh, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat cu interfața EMUI 5.1 peste el. Pe partea din spate poate fi observat și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Dacă vi se pare cunoscută această configurație, este pentru că în linii mari este aceeași de pe Honor 6A, un smartphone care, în mod ciudat, se vinde în China cu aproximativ 100 dolari, ceea ce îl pune pe Holly 4 într-o lumină cam proastă.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep