HomeFeaturedFocusProdusul lunii septembrie 2017: Samsung Galaxy Note8

Produsul lunii septembrie 2017: Samsung Galaxy Note8

Faptul că am afirmat încă din startul materialului de review că Samsung Galaxy Note8 este cel mai puternic și probabil cel mai arătos phablet Android de pe piață și că are tot ceea ce îi trebuie pentru a fi un cel mai cel Android, este deja o motivație suficientă pentru a-i atribui distincția noastră. După două săptămâni de testare nu a mai încăput nicio îndoială că cel puțin pentru o anumită categorie de utilizatori, Note8 este soluția perfectă pentru comunicare.

Pentru cineva ca mine, ce are nevoie de un aparat care să fie și smartphone și PC, Note8 cu S Pen, Desktop Experience și sistemul dual de camere și pe care să îl folosească zilnic pentru comunicare, social media și scris articole, este o alegere perfectă.

Arată bine, face poze faine, e super rapid, are două camere foto, are și S Pen și opțiunea Desktop Experience, adică e un smartphone și mult mai mult. Cam aceasta a fost concluzia la momentul testării. Dacă vreți să vedeți și argumentele care au condus la această concluzie, aveți la dispoziție review-ul complet de Samsung Galaxy Note8.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep