HomeFeaturedFocusO editie speciala Black and Gold de Vivo X20 a fost lansata...

O editie speciala Black and Gold de Vivo X20 a fost lansata in China

Poate că nu inserțiile auri de pe carcasa neagră sunt punctul de atracție principal al acestei ediții speciale, deși numele său se leagă tocmai de aceste trăsături, ci faptul că odată cu această schemă coloristică avem și o capacitate internă de stocare dublă, care merge acum la 128 GB. Ceea ce în ochii multor consumatori poate să facă și mai interesant acest model de Vivo X20, care oricum propunea un raport preț/specificații destul de atractiv.

Odată cu aceste modificări (despre care nu ni se spune dacă sunt în serie limitată), în mod evident a cresct și prețul terminalului, care se duce acum la aproximativ 500 dolari, preț valabil în China. Despre disponibilitatea în afara Chinei nu se specifică nimic, dar ne-am învățat deja cu magazinele online din această țară, care fac livrări și în Europa.

Important este dacă merită sau nu o astfel de investiție de 500 de dolari (plus taxe pentru piețele europene), apreciere care este la latitudinea fiecăruia. Specificațiile tehnice ale lui Vivo X20 nu arată rău deloc, dar nici prețul nu este tocmai mic.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep