HomeFeaturedFocusXiaomi Mi A1 isi face aparitia pe mai multe piete europene

Xiaomi Mi A1 isi face aparitia pe mai multe piete europene

Nu știu cât de oficiale sunt aceste apariții, dar cred că faptul că Xiaomi Mi A1 face parte din programul Android One (are un Android stock, curat, fără interfață proprietară producătorului și primește update-uri regulate de la Google) a fost de bun augur. De altfel, chiar în momentul anunțului oficial producătorul chinez a specificat că telefonul va ajunge în mai multe țări europene și chiar în România, așa că un iz oficial trebuie să existe în toată această poveste.

Și nu are cum să nu ne bucure, pentru că Xiaomi Mi A1 arată chiar bine din punctul de vedere al specificațiilor sale tehnice.

Cert este că el poate fi găsit în ofertele unor magazine din Olanda, Spania, Grecia, Italia, Ungaria, Bulgaria sau Cehia, cu prețuri între 1000 de lei și 1300 de lei (până acum cel mai ieftin este în Italia). La noi în țară Quickmobile are telefonul în ofertă, la un preț de 1296 lei. S-ar putea să nu fie singura apariție pe piața din România, mă aștept ca disponibilitatea oficială să se facă prin alte canale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep