HomeFeaturedFocusVivo Xplay7 apare in poze, un smartphone care se anunta extrem de...

Vivo Xplay7 apare in poze, un smartphone care se anunta extrem de interesant

Mai este destul de mult până când acest terminal al producătorului chinez va vedea lumina zilei la modul oficial, însă sunt destul de multe informații despre el care au ieșit la iveală și care ne demonstrează că va fi un smartphone extrem de atractiv, un telefon al premierelor. Se pare că Vivo lucrează împreună cu Qualcomm la implementarea senzorului de amprentă sub sticla ecranului, chestie care va arăta extrem de bine și pe care Vivo Xplay7 o va aduce în premieră pe piața smartphone.

Și nu este singurul aspect extrem de interesant. Se pare că terminalul va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 845. Mai mult, pe partea din spate va avea un sistem dual camera care va fi capabil de un zoom optic de 4x. Iar în partea din față vom avea un display care va ocupa aproape toată suprafața frontală a terminalului, oferindu-i acestuia un look extrem de spectaculos.

Stau dovadă câteva fotografii de presă care se pare că au ieșit la iveală și au ajuns în atenția presei de specialitate. Dacă ele sunt corecte și îl înfățișează într-adevăr pe Vivo Xplay7, atunci fără îndoială că telefonul este unul aspectuos.

via DealNTech

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep