HomeFeaturedFocusUn ciudat smartphone ZTE (model A0620) trece pe la TENAA

Un ciudat smartphone ZTE (model A0620) trece pe la TENAA

Vizita făcută în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China s-a soldat, așa cum se întâmplă de obicei, cu dezvăluirea unei bune părți din specificațiile tehnice ale terminalului, precum și cu apariția pozei pe fundal albastru deschis, specific TENAA. Și tocmai pentru că am aruncat un ochi pe respectivele specificații tehnice am îndrăznit să afirm că ZTE A0620 este un telefon destul de ciudat, pentru că există discrepanțe destul de mari între caracteristicile sale. S-ar putea să fie și informații inexacte acolo, ceea ce ar mai explica puțin din această inconsecvență.

Telefonul, care vine prevăzut cu un display de 5,2 inchi și rezoluție HD, pare a fi construit în jurul unei platforme MediaTek cu procesor octa-core de 1,4 GHz, care poate fi asortată cu o memorie RAM de 3 GB, de 4 GB sau, atenție, de 8 GB. Aici cred că este mai degrabă o eroare și îmi pare rău că stric entuziasmul celor care s-ar fi putut aprinde la o asemenea caracteristică. Capacități interne de stocare de 32 sau 64 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un Android 7.1.1 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator cu o capacitate de 4870 mAh completează lista de detalii care au ieșit până acul la iveală.

Cred că un anunț oficial este destul de aproape și că acela va fi și momentul în care peisajul va fi completat cu detaliile lipsă și vom afla și cât de corecte sunt informațiile de până acum.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep