HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 5A prezentat oficial, smartphone cu pret de doar 90 de...

Xiaomi Redmi 5A prezentat oficial, smartphone cu pret de doar 90 de dolari

Evident, este vorba despre prețul valabil pe piața din China, acolo unde se va pune în vânzare, însă mai nou telefoanele Xiaomi ajung și la publicul doritor de pe piața din România, așa că merită puțin din atenția noastră și acest Redmi 5A extrem de ieftin. Mai ales că pare să ofere specificații tehnice suficient de corecte, care privite prin perspectiva prețului par o să reprezinte o alegere eficientă, lucru cu care producătorul chinez ne-a obișnuit deja.

Xiaomi Redmi 5A este construit în jurul unui display HD (720p) de 5 inchi, care ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 425 cu procesor quad-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB care poate fi extinsă prin microSD (slot hibrid).

Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, cea frontală este de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh.

Specificațiile tehnice nu impresionează, nici nu cred că și-au propus așa ceva. Însă prețul terminalului este principalul său argument.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep