HomeFeaturedFocusCateva recomandari de smart TV LG pentru toate bugetele, in promotie de...

Cateva recomandari de smart TV LG pentru toate bugetele, in promotie de Black Friday

LG-Smart-TV

Febra Black Friday e deja în toi în România și site-urile de profil încep să simtă presiunea numărului mare de vizitatori interesați de prețuri interesante și promoții. Mai e puțin până vineri, dar Altex și Media Galaxy deja dau drumul la promoții interesante pe care sunt sigur că vreți să le găsiți în perioada 16-19 noiembrie.

Anul acesta am testat și văzut multe produse LG (smartphone-uri și televizoare OLED/LED UHD), așa că pot să vă fac câteva recomandări de modele pe care merită să le urmăriți, atât din prisma unui upgrade (că e dictat de rațiuni UHD/4K pentru Xbox One X sau Playstation 4 sau de disponibilitatea unei interfețe rapide, ușor de comandat prin voce și a unui client YouTube versatil) cât și a unei prime achiziții.

Pentru mine, anul 2017 a adus două motive de upgrade: 4K pentru Xbox One X și blocarea clientului YouTube de către Google pe platforma LG Netcast. Bănuiesc că și printre voi sunt utilizatori ce se găsesc într-o situație similară.

LG UHD 43UJ620V – 1699 LEI

image

Este probabil cel mai accesibil LED TV Ultra HD Smart TV din Black Friday 2017 cu diagonala de 108 cm și opțiuni HDR10 prin tehnologia de procesare Active HDR, cu panel IPS 4K ce aduce 3 mari avantaje: rezistenta/fiabilitate, reproducere naturala a culorilor si unghiuri largi de vizionare.

Alt avantaj major este interfața webOS 3.5, extrem de fiabilă și rapidă, ce în combinație cu LG Magic Remote face utilizarea extrem de simplă și intuitivă. În plus are conectivitate extinsă: porturi HDMI si USB, Wi-Fi, Intel WiDi, , iesire Optica, tuner DVB-T2/C/S2 CI+

LG HUD 49UJ620V – 2099 LEI

image

Un model similar ca și caracteristici, dar cu diagonală de 124 cm este LG HUD 49UJ620V. Diferența de preț e prea mică încât să nu îl preferați pe cel din urmă.

LG UHD 55UJ620V2599 2499 LEI

image

LG UHD 55UJ620V e modelul cu ecran de 139 cm, excelent în raport preț/diagonală/performanță. Din punct de vedere specificații, e similar cu modelele prezentate anterior, adică display LED, suport HDR, conectivitate extinsă, webOS 3.5.

LG OLED OLED55B7V

image

Pentru cine vrea un smart TV mai performant și cu un display OLED, modelul LG OLED OLED55B7V e de asemenea în promoție, într-un palier de preț ce îl aduce aproape de zona LED. Are panel OLED 4K de generație nouă, cu cele două superlative LG: Negru Perfect si Culoarea Perfecta și poate reda standardele HDR ale momentului de la cel mai avansat HDR Dolby Vision până la HDR10 și HLG pentru transmisia TV. Pe lângă HDR mai vine și cu o experiență audio-video avansată dată de Dolby Vision și acustica Dolby Atmos.

Cum e de așteptat la un smart TV din această clasă, are un design Blad Slim, foarte subțire face ca televizorul să se integreze foarte bine in orice cameră. În pachet e inclusă și telecomanda LG Magic Remote, plus clasicele elemente de conectivitate:  porturi HDMI și USB, Wi-Fi, Intel WiDi, , ieșire optică, tuner DVB-T2/C/S2 CI+.

 

Și două elemente extra:

LED Smart 32LJ610V – la 1099 LEI

image

Este o opțiune excelentă pentru Smart TV cu diagonală de 80 cm (display de 32’’) Full HD mai ales că vine cu webOS 3.5, sistemul de operare extrem de rapid și responsive. Din punct de vedere tehnologie video model beneficiază de funcție de Resolution Upscaler pentru creșterea calității video de pe semnal mai slab indiferent de sursă, Color Master Engine – tehnologie de procesare pentru creșterea contrastului/luminozității/paletei de culoare și panel IPS, cu reproducere naturală a culorilor și unghiuri largi de vizionare. Are sistem de sunet Virtual Surround plus conectivitate extinsă – HDMI si USB, Wi-Fi, Intel WiDi, , ieșire optică, tuner DVB-T2/C/S2 CI+.

 

Iar cireașa de pe tort: LG OLED OLED55C7V, un OLED 4K Ultra HD ce te lasă practic cu gura căscată atunci când rulezi pe el materiale 4k HDR și sunet Dolby Atmos.

image

Am avut în teste modelul OLED65C7V (Aici aveți 5 argumente pentru care merită să îl luați), primul smart TV de care abia m-am despărțit după testare. Pot să vă spun că toate comentariile și review-urile sunt inutile până nu îl vedeți în realitate. Și vă veți convinge instant despre ce și cum.

Spor la cumpărat!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep