HomeFeaturedFocusCaviar a prezentat un iPhone X Tesla cu un mini-panou solar pe...

Caviar a prezentat un iPhone X Tesla cu un mini-panou solar pe spate

Este cred că primul telefon care a trecut prin mâinile rușilor de la Caviar și care vine cu ceva interesant. Un mini panou solar aplicat direct pe spatele telefonului, care, atunci când terminalul este pus cu ecranul în jos, direct în bătaia soarelui, captează razele solare și le transformă în energie, prelungind durata de viață a acumulatorului. Nu trebuie să vă faceți deloc griji că această poziție ar putea să dăuneze display-ului, sticla de pe un iPhone X standard a fost înlocuită cu una mult mai rezistentă.

S-a umblat și la partea din spate, care acum este din titan. Și cum cei de la Caviar nu puteau să se dezmintă, avem și clasicul aur de 24 de karate, care îmbracă rama laterală a telefonului, dar și inelul care evidențiază camerele foto de pe spate. La fel este evidențiat și panoul solar de pe spatele telefonului. iPhone X Tesla (conform companiei ruse, un tribut pentru Nikola Tesla, Steve Jobs, dar și Elon Musk, ca să nu se supere că i-au folosit numele companiei), nu este prima ispravă a celor de la Caviar care are ca subiect un iPhone X. Am văzut deja un iPhone X cu bucăți de meteorit, de la aceeași companie, disponibil la precomandă.

Varianta de iPhone X Tesla de la Caviar, cu capacitate internă de stocare de 256 GB, are un preț de vânzare de aproximativ 4700 dolari. Deh, exclusivitatea se plătește!

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep