HomeFeaturedFocusNokia a prezentat un Nokia 5 cu 3 GB de memorie RAM

Nokia a prezentat un Nokia 5 cu 3 GB de memorie RAM

Terminalul, care se poate dovedi mai atractiv pentru cei aflați în căutarea unui mid-range la un buget limitat și care poate concura acum ceva mai relaxat cu alte telefoane de la producătorii consacrați, este deja disponibil în India, acolo unde Flipkart se bucură de o scurtă perioadă de exclusivitate la nivel global. Însă această perioadă se va încheia pe 14 noiembrie și sunt destul de sigur că Nokia va arunca acest smartphone și pe alte piețe, pentru că are potențial mult mai mare decât fratele său. Nokia 5 vine în variantă standard cu doar 2 GB de RAM.

În mod surprinzător, noul Nokia 5 cu 3 GB de memorie RAM are, cel puțin în India, un preț mai atractiv decât a avut originalul Nokia 5 în momentul în care a fost pus în vânzare. Mai exact aproximativ 210 dolari, față de aproximativ 235 dolari. Nu sună rău deloc.

Sunt curios care va fi strategia celor de la Nokia (HMD Global) în ceea ce privește piețele occidentale, mai ales cele europene. Vor veni în întâmpinarea cerințelor celor care vor un mid-range ceva mai rapid, manevră care ar aduce telefonul mai aproape de competitorii săi de pe aceeași nișă de preț, sau vor merge mai departe cu modelul vechi? Timpul ne va răspunde.

via NokiaPowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep