HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Gionee S11

FOTO: cum arata Gionee S11

Este unul dintre terminalele destul de așteptate pe piața din China, care prezintă specificații destul de atractive și care are toate șansele să fie văzut și pe la noi, e drept, sub un alt nume. Așa că imaginile real life cu Gionee S11, care au făcut rapid turul publicațiilor de specialitate, au stârnit un oarecare grad de interes. Nu doar că vedem cum arată viitorul smartphone din punct de vedere fizic, atât din față, cât și în partea din spate, dar avem o imagine și asupra gamei de culori în care Gionee S11 va fi disponibil și producătorul chinez pare să încerce să satisfacă cât mai multe gusturi.

Avem un telefon cu un display full view, cu margini laterale aproape inexistente și cu marginile de sus și de jos foarte înguste, cu un sistem dual camera pe partea din spate, acolo unde se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale, dar și cu un sistem dual camera frontal, o dedicație clară pentru amatorii de autoportrete digitale.

Din punct de vedere hardware, specificațiile lui Gionee S11 au ieșit la iveală cu ocazia vizitei la TENAA și, așa cum spuneam și atunci, nu arată deloc rău. Un display de 6 inchi și 2160 x 1080 pixeli, o memorie RAM de 6 GB, un sistem dual camera cu senzori de 16 și de 8 megapixeli pe spate și unul cu senzori de 20 și de 8 megapixeli în partea din față, sunt doar câteva dintre detaliile tehnice care se știu despre acest terminal.

Telefonul este așteptat să fie prezentat oficial pe 26 noiembrie, zi în care Gionee are programat un eveniment major, în timpul căruia vom vedea se pare mai multe telefoane noi.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep