HomeFeaturedFocusHonor Holly 4 Plus listat oficial in Asia

Honor Holly 4 Plus listat oficial in Asia

Huawei a prezentat oficial un frate mai mare pentru modelul Honor Holly 4. Un smartphone care merge deocamdată țintit tot înspre piețele din Asia, dar care vine cu câteva modificări importante, mai ales în zona de display și de chipset plus memorii, fiind mai puternic decât fratele său mai mic, cu intenția clară de a se alinina în rând cu ofertele altor producători din China și de a satisface gusturile unui grup mai mare de consumatori.

Honor Holly 4 Plus este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p), protejat cu sticlă 2.5D, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 435 (cu procesor octa-core), ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă prin microSD.

Pe partea din spate avem o cameră foto cu senzor de 12 megapixeli, în timp ce camera foto frontală are un senzor de 8 megapixeli. Un Android 7.0 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh întregesc lista de detalii tehnice. O listă destul de frumușică dacă o privim prin perspectiva prețului de aproximativ 215 dolari, cu cât a fost deja pus în vânzare Honor Holly 4 Plus în India.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep