HomeFeaturedFocusLG G Pad F2 8.0, o tableta Android cu un pret interesant

LG G Pad F2 8.0, o tableta Android cu un pret interesant

Din când în când ne mai uităm și înspre câte o lansare oficială de tabletă, mai ales din segmentul Android. Este binevenită într-o lume în care telefoanele smart sunt din ce în ce mai prezente și parcă tot mai mulți utilizatori renunță la tabletă. De această dată ne îndreptăm atenția înspre LG G Pad F2 8.0, un produs pe care denumirea îl trădează din start.

Este vorba despre o tabletă cu display de 8 inchi și rezoluție WXGA (1280 x 800 pixeli). În spatele acestui ecran ticăie un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB, care poate fi extinsă prin microSD.

O cameră foto principală de 5 megapixeli, una frontală având aceeași rezoluție, un acumulator de 3000 mAh și un Android 7.1 Nougat completează lista cu specificații tehnice. Listă la care mai putem adăuga cele două difuzoare stereo frontale și un port USB. În cazul în care acumulatorul vi se pare prea mic, se poate adăuga un acumulator suplimentar, care vine cu o capacitate de 4400 mAh. Ceea ce duce capacitatea totală la un frumos 7400 mAh.

Toate acestea sunt disponibile pentru 149 dolari. Este un preț valabil în Statele Unite, acolo unde tableta a fost deja pusă în vânzare. Să sperăm că vor exista și planuri de expansiune comercială pentru acest produs, care nu arată rău deloc.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep