HomeFeaturedFocusHuawei a inaugurat primul Customer Service Center din Bucuresti

Huawei a inaugurat primul Customer Service Center din Bucuresti

Acesta se adresează posesorilor de telefoane Huawei care au probleme cu terminalele lor și doresc o soluționare rapidă și eficientă a acestora. Printre serviciile de care clienții Huawei se vor putea bucura de acum înainte, în cadrul unui spațiu modern și primitor, se numără Reparația într-o oră, beneficiu care nu presupune un cost suplimentar dacă telefonul se află in garanție și nu s-a efectuat o intervenție neautorizată asupra acestuia, precum și suportul tehnic pentru orice situație pe care utilizatorii o întâmpină.

Pentru a asigura un nivel ridicat al serviciilor de after sales, în cadrul Huawei Customer Service Center lucrează ingineri specializați în dispozitive mobile, profesioniști pregătiți în repararea telefoanelor Huawei dar și în a răspunde cerințelor utilizatorilor.

Pe lângă serviciile de after sales, consumatorii care trec pragul centrului de service autorizat, vor găsi și o gamă largă de accesorii pentru smartphone-uri, de la huse pentru telefon și până la selfie-stick-uri și vor putea testa cele mai noi modele Huawei. În plus, pentru o transparență cât mai mare a procesului de verificare sau de reparație a telefoanelor Huawei, clienții pot urmări live tot ceea ce se întâmplă, întrucât departamentul tehnic este separat de showroom doar printr-un perete de sticlă.

Huawei Customer Service Center este localizat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 23A, în zona Universitate – Piața Romană și este deschis de Luni până Vineri, în intervalul 10:00 – 19:00, Sâmbătă între 10.00 – 15.00.

În ultimul an, peste 500.000 români au achiziționat smartphone-uri Huawei, cele mai căutate fiind modelele Huawei P10 lite, P9 lite și P9 lite 2017. Din 2015 clienții Huawei pot suna la linia de telefon gratuită de tip TEL VERDE pentru țara noastră – 0800 400 896, disponibilă de Luni până Vineri, între orele 09:00 – 18:00, în afara sărbătorilor legale, pentru a cere orice informație sau pentru a face o sesizare, în legătură cu produsele sau serviciile Huawei.

Aceste cifre de vânzări, care confirmă că Huawei este unul dintre producătorii de smartphone de top și că prezența sa pe podiumul acestui clasament nu este întâmplătoare, justifică și ele, dacă mai era nevoie, apariția acestui Customer Service Center, o interfață între companie și clienții care întâmpină probleme cu dispozitivele lor, un instrument pentru soluționarea rapidă a acestor probleme. Orice producător mare care se respectă ar trebui să aibă un astfel de centru în Capitală și mă bucur mult că Huawei nu se dezminte.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep