HomeFeaturedFocusOppo R11s a fost prezentat oficial, un mid-range destul de interesant cu...

Oppo R11s a fost prezentat oficial, un mid-range destul de interesant cu planuri de expansiune globala

Terminalul, care a făcut subiectul mai multor materiale de tip leak, a fost în sfârșit prezentat oficial. Nu a rămas loc de prea multe surprize, pentru că majoritatea informațiilor care apăruseră despre el s-au dovedit a fi corecte. Oppo R11s este un mid-range destul de interesant, pe care producătorul chinez l-a pus în vânzare în țara natală, dar care are toate șansele să ajungă și în Europa, mai ales prin intermediul magazinelor online chineze care fac livrări și pe Bătrânul Continent.

Oppo R11s este construit în jurul unui display AMOLED de 6 inchi, cu rezoluție full HD+ (2160 x 1080 pixeli) și protejat cu Gorilla Glass 5, ecran care ocupă o mare parte din suprafața frontală a telefonului și care îi conferă acestuia un aspect modern, în linie cu flagship-urile marilor producători.

În spatele acestui display ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 660 (extrem de laudat pentru performanțele sale), cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz (Kryo), ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD.

La nivel de abilități foto, avem pe spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 16 megapixeli, iar în partea din față o cameră foto frontală de 20 megapixeli. Aceasta din urmă vine cu mai multe funcții software pentru selfie-uri perfecte, dar ajută și la Facial Unlock, una dintre funcțiile noi aduse de ColorOS 3.2, care acum suportă și split screen.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate și un acumulator cu o capacitate de 3200 mAh completează lista de specificații tehnice care merită evidențiate. Din punct de vedere fizic, Oppo R11s arată foarte bine, mai ales în varianta roșie, care va fi mai scumpă și dedicată exclusiv pieței din China. Unii spun că este un iPhone X cu Android, alte voci spun că este aproape identic cu OnePlus 5T. Eu vreau să mă uit la el ca la Oppo R11S și atât. Prețul său va fi de aproximativ 450 dolari.

Va avea și un frate mai mare Oppo R11s Plus, care vine echipat cu ecran de 6,43 inchi, memorie RAM de 6 GB și acumulator cu capacitate de 4100 mAh, la un preț de aproximativ 560 dolari. Restul specificațiilor se păstrează.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep