HomeFeaturedFocusHuawei Honor V10 trece pe la TENAA si isi dezvaluie toate secretele

Huawei Honor V10 trece pe la TENAA si isi dezvaluie toate secretele

Deși anunțul oficial este programat săptămâna viitoare, vizita făcută la TENAA în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China a cam risipit toate misterle care învăluiau acest smartphone. Și trebuie spus că arată destul de bine. Nu doar fizic, aspect la care se aliniază cu tendințele actuale și propune un display FullView cu proporție 18:9, dar și în ceea ce privește specificațiile sale tehnice. Mai mult, așa cum ne-au obișnuit cei de la Huawei, s-ar putea ca terminalul (care va avea și o versiune globală) să vină cu un preț destul de atractiv.

Dincolo de ecranul de 5,99 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli, telefonul este echipat cu un chipset Kirin 970, ajutat de o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 sau de 128 GB. Pe partea din spate avem un sistem dual camera, cu un senzor de 20 megapixeli și unul de 16 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 13 megapixeli.

Din fotografiile de la TENAA se vede că este prezent și jack-ul de 3,5 mm. În același timp, s-a vorbit și de un Android 8.0 Oreo, dar această informație nu este foarte clară.

Așa cum spuneam, arată bine. Există câteva informații neoficiale despre un posibil preț, care ar fi undeva la 450 dolari, dar cred că cel mai corect ar fi să așteptăm anunțul oficial pentru detaliile comerciale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep